14. helmikuuta 2012

nike blast

Noniin, Blast-viikonloppu takana ja hehkutus alkakoon. Oli himmeetä. Koko viikonloppu oli epic success, vaikka lauantaina pääsin koulutuksen takia ainoastaan yhdelle tunnille. Onneksi lauantain vikaksi tunniksi oli valittu NTC Masterclass. Tunnin ohjasi itse Nike Training Club-treenikonseptin kehittäjä Marie Purvis apunaan ruotsalainen kuumis ohjaaja Fredrik.  Tiukkaa vääntöä, törkeen hyvä dj-setti (Leo Lotsaless), hyvä meininki lattialla. H i k i  v i r t a s i.Kuvat: Nike Finland
Kuvauspiste oli nerokkaasti toteutettu Nike Training Club-hengessä. Propsit kuvaajalle Taavetille, joka urheasti koko viikonlopun toteutti vaativien jumppareiden kuvaustoiveita.

Sara, meitsi ja Jason
Groupies for life! Tokihan meidän piti Minnan kanssa saada yhteiskuvat viikonlopun parhaimpien ohjaajien kanssa. Söpis Marie rääkkäsi, ja superupee tanssiguru Calvin tanssitti ja oli vaan niin ihanan hassu. 

Tuntien välissä ehdimme käydä urkkimassa Helsinki Core Trainers:n messutiluksilla. Meitä kiinnosti mitä köysien ja hihnojen kanssa oikein tehdään, ja hyvin ystävällisesti coretraineri Ville ohjasi meille 15 minuutin privé coretreenin. Ja oli muuten hiton tiukka vartti. (tsek nuo ilmeet, he) Vartin aikana mm koeteltiin keskivartaloa trx-köysillä, slaidailtiin ja kyykkäiltiin ja heiluteltiin painavia köysiä. Tosi erilaista pitkään aikaan, tuota treenimeininkiä pitää ehdottomasti päästä testailemaan uudestaan. 
gotta love dem kyykkys

siis joudutaanko me vielä jatkaa tätä? Minna ilme <3
tää köysien heiluttelu oli superheviä. hei mun ilme!

Lisää Blastia tulossa, kunhan saan uusia kuvia...

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin makeelta!! ens kerralla tuun mukaan:)

    VastaaPoista
  2. Olisinpa ollut mestoilla! Hienoja kuvia, Vuokko!
    Mulle on jo kahtena vuonna tullut Blast-influenssa :D LOL :D

    Ens vuonna jos olis terve eikä ees raskaana? ;)

    VastaaPoista