1. helmikuuta 2012

crossfit & telinevoikka

Tänä vuonna, mieluusti jo ihan lähiaikoina, haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan CrossFit-treeniä ja (aikuisten?) telinevoimistelua. Nämä kaksi lajia on pyörinyt mielessä jo jonkun aikaa; CrossFithan on selkeästi uus kahvakuula, eli se hotein treenimuoto just nyt, ja telinevoikka on jotenkin aina mua kiehtonut 
CrossFit-treeneihin haluan mennä kokeilemaan rajojani eli ihan rääkille, telinevoimistelu taas on se laji, jota olisin toivonut harrastavani skidinä, sinne haluaisin mennä harjoittelemaan kehon hallintaa. (On tullut pistettyä merkille, että telinevoimistelua harrasteneilla on mielettömät lähtökohdat lajiin kuin lajiin; notkeutta, tasapainoa, kehon hallintaa, what not. Olis kauheen kiva jos sitä vielä tälleen vähän vanhempana saisi kehitettyä noita osa-alueita..)

Tsekkasin, että stadissa crossfittaaminen natsaa ainakin CrossFit Central Helsinki-salilla (jätkäsaaren holleilla) ja telinevoimistelemaan voisin päästä Kisikseen Voimisteluseura Helsingin kursseille. 

kuvat: weheartit
Crossfitista tiedän melko vähän, vaikka on siitä nyt kirjoiteltu aika paljon. Ne mun mielikuvat crossfitistä on se megarääkki, todella isoja painoja, irvisteleviä ihmisiä, karun näköinen sali, himmeitä sixpackeja siellä täällä. Siis tosi UGH!

kuvat:wehearit
Telinevoimistelussa sitten ne meganotkeet vetelee ympäri tankoa, hilluu vaarallisen näköisesti puomilla ja tekee hulluja triplamegasupervoltteja takaperin. Uusia haasteita 2012! 

Tässä muutama mehustusvideo CrossFitista.  2 kommenttia:

  1. Tässä kans yks varteenotettava CrossFit-treenipaikka, on tosin Espoossa mut hyvien yhteyksien päässä Länsiväylän varrella Niittykummussa: http://www.crossfitespoo.com/?page_id=8
    Oon kuullut että siellä on hyvä meno :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos vinkistä! mä oon mukana Paleo Helsingin hyvinvointihaasteessa, ja siinä on yhden osahaastetehtävän palkintona OnRamp-kurssi tonne Jätkäsaaren mestaan. fingers crossed, ja megamanifestointia, haha.
    ja jos ei palkinto nappaa, ni pitää kattoo mihin menis tutustumaan!

    VastaaPoista