24. tammikuuta 2012

Nike Training Club

Pääsin viime viikolla testaamaan Nike Training Club-ryhmäliikuntatuntia. NTC-konseptin on kehittänyt amerikkalainen ohjaaja Marie Purvis (ohjaamassa Nike Blastissa. Menen!) yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa. Konseptiin kuuluu ryhmäliikuntatunnit ja treeni-digisovellus. (Appin voi ladata veloituksetta iPhoneen, iPadiin ja iPod touch-laitteisiin) 
Puolen tunnin näyte-NTC-tunnilla alkulämmittelyn jälkeen kävimme läpi (muistaakseni) 18 eri liikettä minuutin pätkissä. Helppoja liikkeitä. Todella heviä. Kaikki tunnin liikkeet olivat yksinkertaisia, mutta ahh niin nastyjä, kuten vatsakiertoja (crazy ivans!) ja jännehyppyjä. Hikitakuu.

kuvat: Kai Kuusisto/Nike Finland
Nike Training Club-treeniin on mahdollista tutustua SATS keskuksissa pidettävällä Nike Get Strong-tunneilla 9.2. 2012 alkaen. 55 min tunnilla keskitytään vatsaan, reisiin ja pakaroihin, tunnin luvataan lisäävään voimaa ja parantavan kestävyyttä.

NTC-äppi on harvinaisen selkeä ja hyvä aplikaatio. Se on mukana kulkeva liikepankki/jumppatunti/personal trainer.  Itse olen käyttänyt sitä kun olen kaivannut treeni-inspistä, tai  halunnut löytää uusia liikkeitä omaan salitreeniin. Jokaisesta liikkeestä löytyy myös videot. Very nice.

6 kommenttia:

 1. hei, tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kysynpä silti tässä :)
  http://elamaonnyt.blogspot.com/2012/01/2012-its-on.html <-- tässä postauksessa sulla oli kuvia nuista reissuista, reissussa-tunnisteesta luin nuita sun postauksia vähä matkaa ja kertoilit noista kertakäyttökameroista mitä sulla on ollu, niin voitko kertoo millasia ne on, paljo maksaa jne? tai antaa vaikka linkin mistä näkyy? meinaan että ihan superhienoja kuvia, ja vielä kertiksellä ?! o: onko sulla muuten järkkäriä ku monet kuvat niiiin hienoja!:) kiva blogi:)

  VastaaPoista
 2. Vuokko hei,
  löysin tänne Pupulandian kautta ja nyt muistan sut. Tehtiin joskus molemmat Fitnessiä samaan aikaan, kauan sitten. Mä kirjoitin, sä kuvasit. Jäin jumiin surffikuviisi ja Bintangiin. :) Hyvä meininki. /Milla

  VastaaPoista
 3. Terve, lukasin just sun blogin kokonaan läpi ja täytyy sanoo et erittäin hyvä meininki! Tällasia blogeja pitäis olla paljon enemmän, vie noita 'muoti'blogeja ihan satanolla. Keep up the good work! ps. ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. anonyymi: kiva että tykkäät kuvista! kertiksiä saa esim claes ohlsonilta alle kympillä. näissä ei laatua katella, rosoinen jälki ja pikku yllärit kuuluvat asiaan. toki oon pikkasen muokannut valmiita kuvia. olen siis valokuvaaja, joten prokameratkin löytyy;) kuvaan canon 5D:llä, random kertakäyttökameroilla, ja taskukamerana mulla on canonin S95-malli.

  Moi Milla !! yhteinen menneisyys meillä, kiva kun löysit mut uudestaan ;)! kävin heti urkkimassa sun blogia, ihana. ja olen niin kateellinen teille kädentaitoisille.
  aiai, Bintangin katselu saattaa aiheuttaa äkillistä reisuukaipuuta..

  Anonyymi: kiitos kehuista, olen otettu !! olen ollut aika syvällä kaapissa tän mun blogin kanssa. ei toi kirjoittaminen ole niin mun juttu.. mut laitetaan sit enemmän kuvia, heh

  ihanaa päivää kaikille!

  VastaaPoista
 5. Tein yhen eilen ja kävely on tänään vaikeeta. :) Ihan huippu!!

  VastaaPoista
 6. Hyvä Elina !!! megateräspeppu 2012, it's on!

  VastaaPoista