25. tammikuuta 2012

finnsurf, vielä kerran

Jos ette ole vielä nähneet loistavaa suomalaista surffidokkaria Finnsurf, nyt on siihen vielä mahdollisuus DocPoint filmifestareilla.


Finnsurf Trailer from PABLO FILMS on Vimeo.


Tekijöiden haastattelu Ykkösen aamu-tv:ssä tänään:

Katso.http://areena.yle.fi/video/1327474898278?ns_campaign=social-media&ns_mchannel=facebook&ns_source=like&ns_fee=0&cmpid=yes
kuvat: Finnsurf

5 kommenttia:

 1. Hei ihan huippua luettavaa! Luin sun blogin loppuun saakka, oisin voinut lukea enemmänkin :) itseäkin kiinnostaa kaikki urheilu- ja ravinto ja matkailujutut! Lisää vaan!

  Ps. oli ihania surffitrailereita, mistähän vois katsoa kokonaisia leffoja?

  VastaaPoista
 2. Moi Hanna! hei jee, ihan himmeetä että mun höpinät natsaa sulle ;)
  mä oon leffoja ladannut/ostanut i tunesista, tai sit frendeiltä lainannut..
  v

  VastaaPoista
 3. sun blogi on ihan mahtava, tuli iteki tosi hyvälle tuulelle ku luin eilen illalla alusta loppuun :D oon kiinnostunu just noist jutuista mistä kirjottelet eli liikkumisesta, terveydellisyydestä, kuvaamisesta ja matkustelusta! mut sitä vaan mietin ku kauan oon halunnu kokeilla surffaamista nii millon ja missä kokeilit ekan kerran ja minkä ikänen olit? :) ja oli ekalla kerralla varmaa tosi vaikeeta? :D

  VastaaPoista
 4. mahtava blogi ja samat kiinnostuksen aiheet kun itsellä, kuvista päätellen meiltä löytyy yhteisiä surffituttujakin (:

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos! apua, alusta loppuun luit, no nyt rupes stressaamaan, mitä kaikkea oonkaan täällä kirjotellut.. heh
  mä kokeilin eka kerta surffia 2004 Espanjassa Bilbaossa. ei niin mega success, ha. mä siis tein niin väärin kaiken surffin opettelussa; liikaa omin neuvoin, väärillä laudoilla kantapään kautta kaikki..suosittelen siis marssimaan suoraan johonkin surffikouluun, ja ottaamaan heti joku viikon intensiivinen surffikoulu-setti. eiku buukkaamaan lennot. vaikka balille ;)

  moikka kerttu! hei kiitos. ihana jos mun jutuissa on jotain järkee ;) oon ollu aika syvällä kaapissa tän blogin kanssa. jos oot balilla ollut (paljon tai vähän) niin meillä on varmasti paaaljon yhteisiä tuttuja..!

  VastaaPoista