2. tammikuuta 2012

2012! it's on!

Hellurei alla! 2012! Uusi kokonainen (upee mahtava) vuosi edessä, wohoo! Olen pitkästä ollut tosi innoissani vuoden vaihtumisesta; ennen se on merkannut lähes ainoastaan ällösynkintä vuodenaikaa ja sitä aaton pakkojuhlintaa. Mutta nyt! Niin odotan uusia projekteja, uusia tuttavuuksia, tavotteita, treeniä, reissuja, arkea.. Mä olen valmis! (valmis uuteen ja upeaan kierrokseen auringon ympäri! kiitti Jake tosta, mheh..)

En ole ikinä ollut kova tekemään lupauksia vuoden vaihtuessa, lähinnä mua on  rrrsyttänyt ihmisten ikuiset laihdutushyväelämä-lupailut, ja v a r s i n k i n siitä aiheutuva sunnuntaijumppareiden ryysis saleilla.
Edellenkään tässä osoitteessa ei uudenvuodenlupailuja harrasteta, mutta jotain siihen suuntaan, tosin paljon paremapaa, sillä nyt ollaan tehty kivenkovia päätöksiä! Ugh.
Viime perjantaina vuoden viimeisenä työpäivänä rahtasimme Lauran kanssa vihot ja kansiot mukaan lounaalle, ja kirjasimme tarkasti ylös mitä vuonna 2012  haluamme tapahtuvan tulee tapahtumaan. Asiat on nyt siis esitetty Universumille, on mustaa valkoisella, ääneenkin ne on sanottu. Mulle tuli listaan 5 isoa/tärkeintä päätöstä, kaikkea en uskalla vielä täällä paljastaa, mutta siellä oli mm. hyvinvointia ja surffia.. ;) Sitten ei muuta kuin itseltä se paras efortti ja sydän auki kohtamaan kaikki ne päätetyt/ Universumille esitetyt asiat.. 

Liikkellä on myös kvartaalisuunnitelmia. (huvittavan järkevän kuuloista meidän hihhulijengin suusta; ekaks ne puhuu rakkauskurssin kotiläksyistä, meditoi työhuoneen takaosassa, ja sit ne kertookin jo omista kvartaalitavotteistaan, haha.)
Niin siis, tärkeiden päätöksien lisäksi teimme myös 2012 kvartaalisuunnitelman. Kvartaaliajattelun toi esille frendini H juuri ennen joulua, kun piileskelimme joulun shoppailuhysterialta Coronassa kuoharia siemaillen. Vuosi siis jaetaan kvartaaleihin ja näille jokaiselle kvartaalille eli neljännekselle annetaan oma pääteema, jota pyritään toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Teemoittelu mahdollistaa sen, ettei ihan kaikkeen tarvitse panostaa täysillä yhtäaikaan, on paljon helpompi asettaa yksi iso teema per kvartaaliin ja keskittyä siihen. Teemoja, varsinkaan niitä viimeisiä, ei tarvitse kerralla hakata kiveen; ne kun saattavat muuttua esim edellisten teemojen myötä.
Ystäväni H teki siis jo vuodelle 2011 oman henkilökohtaisen kvartaalisuunnitelmansa, piti siitä hyvin kiinni, ja homma skulasi. Teemoja oli mm miehet ja 'why not'. Why not-kvartaalilla ei kieltäydytty mistään, ei jääty himaan nysväämään ja ihmettelemään. Jos juku ehdotti jotain (baareilua, uintiretkeä, keikkaa.. you get the picture) lähdettiin aina liikkeelle miksi ei-asenteella. Upeeta! 
Laura tietty heti innoistui kvartaaleista, ja kehittelikin heti oman versionsa eli pääteemaan upotettu joustava kvartaalisuunnitelma, jossa on yksi pääteema sekä neljä vaihtuvaa. Ehhehh..
Meikäläisen neljännesuunnitelma on vielä pikkasen auki. Lauran tavoin koko vuoden päätema on hyvinvointi, ykkösneljänneksen teemana mulla on duuni/ura, kakkosella treeni. Ja eiköhän nuo 2 viimeistä kvartaalia tästä pian hahmoitu..
Mutta hei, suosittelen teille kaikille erittäin lämpimästi tavotteiden ja unelmien ylös kirjaamista sekä niistä puhumista mahdollisimman monelle. Manifesting baby! Haaveista ja toiveista pitää pitää melua, että ne varmasti kuullaan! Kvartaalipläänit myös kehiin.

2011 oli h y v ä vuosi. Mitä sitä menneitä muistelemaan, mutta tässä nyt kuitenkin randomisti muutama kuva mun viime vuoden highlightseista eli reissuista 2011.
Oikein hyvää kaikkea uutta 2012 <3

Betlehem, Palestiina. Maaliskuu 

systerin kanssa mestoilla. 3. kerta Pal-Isrl-reissu

 Tel Aviv, Israel

Alicante, Spain. ainoo reissu jonne en ottanu kuvauskamoja mukaan. Huhtikuu

Bali, puli puli. Toukokuu


Bintang beer, double six beach, Bali
Huntington Beach, California. Elokuu

Wine country
Venice Beach
Budapest, tyttöjen reissu. Lokakuuu
road to Key West, Florida. Marraskuu

Miami
Miami Beach

3 kommenttia: