25. lokakuuta 2011

terveysmessuilua

Viime viikonloppuna oli Terveysmessut, ja mulla oli plääni harjoittaa tiukkaa messsuilua koko viikonloppu: kuunnella hyviä luentoja, tutustua lukuisiin uusiin terveysjuttuihin ja terveystuotteisiin, ja niiku ihan silleen inspiroitua terveysmessuista. Noh, käväsin messukeskuksessa perjantaina. Mut, en kuullut yhtäkään luentoa,  hyvä jos vierailin yhdelläkään ständillä, en siis myöskään ostanut mitään järkevää järkevään messuhintaan, enkä siis ihan kauheasti inspiroitunut tai valaistunut mistään terveestä.

Sen sijaan näin todella monta tuttua (tiukkaa messusosialisointia, olen kova jäämään suustani kiinni), haalin kuudennentoista jumppatopin Niken standilta (kirkkaansininen pantterikuvioinen, wau!), ostin kiharrinjutskan kauneuspuolelta, ja kävin moikkaamassa hattu-Katia muotipuolella. (Katilla on KN-Collection hattubisnes, meidät tutustutti suloinen Pupulandian Jenni, ja kevällä kuvasin KN-Collection syksytalvi 11/12-kuvat.) Katilta sitten mukaan tarttui muhkea luonnonvalkoinen kaulurihuivi ja myssy.
Et sellaset terveysmessut mulla. Lauantaina en sitten ehtinyt mestoille, koska mulla oli niin kiire nukkua. Neljään.
Ens vuonna sit uus yritys. Ja onhan noita luentoja ja inspaavia tapahtumia muutenkin ja muuallakin kuin kerran vuodessa Pasilassa.

CocoVin osastolla joku hullu aikoi rullata koko messujen ajan. Vähän törmäsin siihen, kun bongasin Jaken tekemässä raakasuklaata.
Tää tais olla Puhdistamon tiskiltä. Suklaapummi.

Kaunis hattu-Kati

Tollanen KN-myssy mulla nyt on. Lämpöä ja terveyttä mun pääkopalle!

Voi ei, nää messukuvatkin on kohtalaisen järkkyjä, mheh.. Jotain järkevämpää ens kerralla. Ehkä kerron Biosignature-mittauksesta, sellaista kun puuhailtiin tänään PT-Jennin taikapajalla. (kääk!)

2 kommenttia: