27. lokakuuta 2011

biosignature

Kyläilin tiistaina ystäväni/PT:ni Jennin luona hänen ihkauudella vastaanotollaaan eli Flow Wellness Centerin taikapajalla Espoossa. Oli kivaa ja kamalaa. Ihanaa oli tavata iloista Jenniä, pelottavaa oli, kun Jenni kaivoi pihdit esille BioSignature-mittausta varten. Iih ja apua, en ole ikinä ollut pihditeltävänä ja puristeltavana, multa siis ei ole ikinä edes rasvaprosenttia mitattu, joten k u u m o t t i! Ahdistusta mittaustulosten aka totuuden kuulemiseen toi viime kesän löysäily, sekä toissaviikonloppuinen tyttöjen Budapest-rilluttelu. Että ei  tässä ihan silleen maailman puhtaimmin viime aikoina olla syöty ja eletty, ja se viime kevään tiukka salitreenikin oli jäänyt treeniohjelmasta kokonaan pois mopokolaroinnin takia, ja .. Seli seli.

Mutta mikä juttu: BioSignature mittaus on ikäänkuin kehonkostuumusmittaus 3.0,  jolla selvitetään kehon sen hetkinen tila ja hormonaalinen profiili mittaamalla kehonkoostumus 12:sta (!) eri kohdasta. Ennen mittausta kartoitetaan lähtötilanne, sitten puristellaan, sitten saadaan faktaa pöytään ja analyysin perusteella sitten voidaan esim lähteä rakentamaan yksilöllistä treeniohjelmaa ja/tai ruokavaliota. 
Noh, Jenni se sitten hellästi puristelti ja mittaili mua kahdestatoista eri kohdasta ja nyt on mun tulokset eli meikäläisen tänhetkinen rasvaprofiili taulokoitu ikuisiksi ajoiksi Jennin arkistoihin. 

Mitä meikäläisellä sitten selvisi: olen erittäin herkkä hiilihydraateille (tiesin olevani herkkä hiilareille, mut että ihan yliherkkis..) ja kehostani löytyy jonkun verran epäpuhtauksia. Eli vielä tarkempi pitäisi olla niiden hiilareiden kanssa, luomua ja puhdasta ravintoa entistä enemmän pöytään, ja mars takaisin sinne salille niitä vapaapainoja heiluttelemaan! Sovimme Jennin kanssa, että otamme uuden mittauksen kahden viikon kuluttua, nyt siis aion syödä mahdollisimman puhtaasti (viljat, maitotuotteet, hedelmät, marjat, alkoholi pannaan) ja katsotaan mitä pihdit tai siis mun  kroppa sitten sanoo... Ja hei hei hei! Jenni lupautui antamaan teille, rakkaat blogini seuraajat very special only for you my friend- tarjouksen: eli BioSignature mittaus hintaan 40 € (norm. 90 €) koodisalasanalla: vuokko!
Jenniin saat parhaiten yhteyden meilaamalla: jenni.levavaara@jslfigure.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti