20. lokakuuta 2011

budapest

Moikka, terveiset Budapestista! Viimeksi lomailin kaupungissa muutama kesä sitten poikaystävän kanssa ( iisi parisuhde/nähtävyysloma...), tällä kertaa teema olikin sitten hieman erilainen: tyttöjen virkistysloma  ögy rilluttelureissu. Spring break! Girls only! Ha, virkistävää oli, en ole nauranut pitkän aikaan näin makoisasti kolme päivää putkeen.  
Hihittelyn lisäksi söimme ja joimme kuin viimeistä päivää, kylvimme, kaunistauduimme, kävelimme ympäri Budaa ja Pestia, söimme ja joimme hieman lisää, ja b a i l a s i m m e ! Oli niin supervirkistävää baareilla vieraassa kaupungissa, tuijotella vieraita ihmisiä, tanssia vieraassa baarissa ja ehkä upeinta oli, kun sai potea kankkusta parhaiden ystävien kanssa kauniissa kylpylässä lilluen. 
Budapest on kaunis vanhoine upeine rakennuksineen, joki on hieno, mutta en ehkä olisi mennyt sinne toista kertaa ellei ystäväni Veera asu siellä. Onneksi kaupungista kuin kaupungista saa niin paljon enemmän irti kun saa lokaaligaidausta. Jätimme siis perusnähtävyydet kiertämättä, ja notkuimme siellä täällä ilman nähtävyysstressiä. 
Ihan pikkasen tuo rilluttelu tiistai-aamuna tuntui ja näkyi kropassa, eli nyt sitten jumppailu ja Terveysmessut kiinnostelee...heh... Mutta hei, 80/20-elämäntapaa tässä harjoitettiin, eli 80% pysytään ruodussa, 20% vähän sitten väritetään rajojen yli... Mutta nyt jumppaan!2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, toi, missä noi papparaiset ovat, on ihan huikee! En oo ikinä käynyt Budapestissä, täytyy korjata asia.

    VastaaPoista
  2. Jenny noi ukot on niin mahtavia. kelaa kuin ryppysiks ne rutistuu ku päivystää ja lilluu ja pelaa tuol shakkia harva se päivä, heh...

    VastaaPoista