20. kesäkuuta 2011

minna kauppi-legs for me, please

Jesh. Tälle liikuntalakkolaiselle tarjottiin testiin Puman reisipeba- eli bodytrain- tossut. Nyt loppu lakkoilu, aloitetaan kävelyllä! Eli nämä ovat näitä keinuvia kenkiä joilla pitäisi jalkojen lihastreeni tehostua ilman extraponnisteluja. No sopii! Peukkua Pumalle; nämä tossut ovat kohtalaisen kivan näköiset, kehtaa siis käyttääkin. Aivan loistavathan nämä olisivat kaupunkireissuilla joilla aina tarvotaan loputtomasti. Mutta ei kuitenkaan ihan niin siistit. Mutta jos olisin  Nycissä asuva kiireinen jakkupukubisnesnainen, näkisin viipottamassa nämä päällä duuniin, kassissa vaihdettavaksi ne 10 centin manolot.  Eli tossut sopivat kävelyyn ja kuntosalille, ei kuitenkaan juoksuun tai jumppaan. 
Itse harrastan ihan liian vähän kävelyä, ehkä nämä tossut saa lähtemään kävelylenkille ueammin. Tositarkoituksella.  (Minna Kaupin täydelliset koivet mielessä)
Alla nyt yksi pidempi kävelylenkki, ja kyllähän nuo mukavasti rullaavat. Tossut on tosi kevyet! Keinuminen on mukavan pientä, ei heilu liikaa. Tulee sellainen hauska vitsi et oon reipas kävelijä-fiilis, heh. Kyllä mulla peppu tuntui aktivoituvan enemmän kuin normitennareissa viipottessa. 


Tossujen sanotaan aktivoivan jalan lihaksia n 11% enemmän kuin tavalliset kävelykengät, (18% enemmän kuin kilpailijoiden vastaavat!) ja tassuttelun pitäisi vastata paljain jaloin hiekalla kävelyä. Ihan oivat kävelykengät siis.
Bodytrain-kasvona edustaa todella mallikkaasti suunnistaja Minna Kauppi. Mimmi on tosi kuumis! Hyvä veto Pumalta.


kuvat: minnakauppi.com ja kiitos AJ Savolainen

2 kommenttia:

  1. Hm, pitäisiköhän munkin hankkia tollaset testiin. Oon kyllä aina vierastanut ton tyyppisiä kenkiä just niiden ulkonäön takia. Mutta, totta, noi ei ollu niin pahat kuin olisivat voineet olla :)
    Ja kävely on jotenkin tylsää, ainakin yksin. Noiden kanssa siitä voisi tulla tavoitteellisempaa!

    VastaaPoista
  2. Jenny sun pitää ehdottomasti saada noi tossut! mulla on ollu ihanan kipeet pakarat sen yhden pitkän kävelyn jälkeen! ja sit voidaan vaikka järjestää kävelypalavereja!

    VastaaPoista