13. kesäkuuta 2011

bali la la land

Oioioioi, miten pitkäksi venynyt blogihiljaisuus! Kolme viikkoa Balilla, jonka jälkeen luonnollisesti paljon duunihommia, vähän duunimoodia, ja vielä ne ihanat helteet päälle... (eli kiireistä ja haastellista oli yhdistää uimastadika ja työt, ha) Mutta oli upea reissu! Pari viikkoa täydellistä eat sleep surf-eloa; aamulla veteen, sen jälkeen aamupalaa ja päikkärit, iltapäivällä uudestaan surffille, sitten taas ruokaa ja lepoa. Ystäviä, surffia, aurinkoa, liikkumista, hyvää ruokaa. Välillä toki maisteltiin olutta ja ihmeteltiin yöelämää. Paikka oli siis vanha tuttu (kuudes kerta), mutta uusia surffispotteja, kokemuksia ja ystäviä löytyi. Reissun parhaat fiilikset tuli ehdottomasti Uluwatussa surffaamisesta. Tämä surfspot on maailmankuulu ja kohtalaisen hc isolla kelillä, ja tähän mennessä ollaankin mestoilla tyydytty muiden katselemiseen. Onneksi kuitenkin pari kertaa keli pieneni ja vettä oli  tarpeeksi riutan päällä, eli vihdoin se uluwatuneitsyys meni. Mitkä fiilikset! Pelon voittaminen ja itsensä ylittäminen, saa kyllä hakea parempia kiksejä. 
Kuvia tuli otettua muutama sata, alla pieni random selektio. Oli kiva pitkästä aikaa kuvailla täysin fiilispohjalta. Itseasiassa en ole moneen surffireissuun edes ottanut pro-kameraani mukaan, kun olen halunnut keskittyä vain ja ainoastaan surffiin ja lomailuun. (Silloin taskussa ollut mukana joko Canonin G12 tai S95-malli, joita voin kumpaakin suositella lämpimästi. Mallit ovat ns pro-näpsyjä) Nyt mukana oli duunikamera, S95-räpsy, ja vielä kaksi kertiskameraa. 
Täydellisen reissun inhottavasti ennen aikojaan keskeytti pikku mopokolari. (Balin yksi huonoista puolista on todella kaoottinen ja riski liikkenne) Onneksi takana oli jo 2 viikkoa, ja onneksi ei käynyt pahemmin. Käsistä revähti lihakset, joten 4 päivää jouduin leppuuttelemaan sairaalassa, surffit jäi, ja paluu hieman viivästyi. Kaikenlaista. Tekevälle sattuu, onneksi on matkavakuutus, ja onnellinen pitää olla ettei käynyt pahemmin. Nyt odotellaan käsien parantumista jo aika malttamattomana; haluaisi päästä treenaamaan muutakin kuin vesijuoksua!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti