9. toukokuuta 2011

vierasilla

Kyläily on kivaa. Ja sitä tulee tehtyä ihan liian vähän! (Kutsukee mut kylään!) Erityisen kivaa on, jos kylässä sinut ruokitaan. Muiden kokkailut on aina parempia kuin omat. Tai ainakin maistuu ihanan erilaiselle. Ystäväni Laura on hyvä ja kekseliäs ruoanlaittaja. Että ei mulla mitään oo kyl tääl himassa, mut yritän jotain keksiä meille. Ne kekseliäät sanoo noin, ja sitten loihtivat jotain superhyvää siitä ei mistään. 
Ruokanautinnon lisäksi sitä usein myös saa hyviä vinkkejä ja ideoita omaan keittiöön. Tällä kertaa opin, että parsakaalia ja kukkakaalia voi raakana kätsysti raastaa, ravintohiiva maistuu aikalailla juustolta ja on just hyvää vaikka juuri edellisten kasvisten kera, ja että lakritsitee on ihan mieltsin hyvää. Free-naiset palaveerasivat ja juonivat tulevia yhteisiä juttuja. Lakritsiteetä, lehtiä ja kirjoja. Yhtäkkiä sitä huomaa että ympärillä on aika isokin joukko upeita samanhenkisiä friikkumimmejä, mahtavaa. Join forces!Ravintohiivasta vielä: maistuu siis aika paljolti juustolle, 'epäaktiivista' hiivaa jossa paljon B-ryhmän vitamiineja. Suositellaan vegaaneille lisäravinteeksi, itselleni ajattelin juuri juuston korvikkeeksi antamaan makua ruokiin. En tiedä saako Suomesta, mutta ainakin tuolta iHerbistä

Tykkään teistä raakana. Raastettuna ravintohiivan kanssa nam! (keitetty parsakaali haisee musta hieman ällölle)

4 kommenttia:

 1. Nyt me jäätiin kiinni. Mitä tekevät friikkumimmit vapaalla? Lukevat Men's Healthia. Parasta ravintohiivaa saa Punnitse & Säästä -kaupasta.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Haha, lisään kommentin uusiksi. Keulin vaan kun näin kirjani :D

  VastaaPoista
 4. jeejee Kukka! propsit teille, ei sitä moni voi omalla kirjalla keulia !!!

  VastaaPoista