3. toukokuuta 2011

nike goes surf

Olen uskollinen Niken urheiluvaatteiden käyttäjä. Tykkään Niken treenivaatteeista koska ne ovat värikkäitä, raikkaita, hyvän mallisia.. ja.. no, yksinkertaisesti hyviä. En tarvitse yhdeksää jumppatoppia, tai kahtia täysin identtisiä kirkkaansinisiä jumppapöksyjä, mutta kun ne nyt on vaan niin kivoja... Perus hikitrikoo-malliston ohelle on tullut uusi kategoria 6.0. Numero 6.0 on yhtä kuin kuusi action sport-lajia: surffi, snow, ski, BMX, wake ja motocrossi. Eli actionsporttia! Kutostallissa edustaa mm oma ihana laskijamme Peetu, sekä kova surffimimmi Monyca Byrne. Teknisten lajikohtaisten kamojen lisäksi kutosella on oma rento lifestyle-mallisto. Ei pöllömpiä, kävin tsekkaamassa mallistoa ennakkoon, ja ihastuinkin kovasti muutamaan vaatekappaleeseen.


6.0 fiiliskuvissa on tosi hyvä meininki. Ei ihan heti osaa yhdistää Niken hikiseen sporttimaailmaan. Tämä menee nyt ehkä hehkutuspostaukseksi, mutta Nike osaa kuvapuolella hommansa. Olen ennenkin fiilistellyt Niken Womenin kampanjakuvia; diggaan kuvissa aitoa fiilistä; hiki lentää ja kuvia katsellessa tekee mieli päästä treenaamaan. (treenatessa kuvittelen itseni aina timmiksi nikemimmiksi, hehehe..) Alla olevissa 6.0-kuvissa juuri Monyca sekä Peetu.

6.0 julkaisee nyt toukokuussa mimmien surffileffan Leave A Message. En malta odottaa, tyttöjen surffipätkiä ei ikinä ole liikaa.

Oioioi, näiden katsominen saattaa olla silkkaa kidutusta ja aiheuttaa välittömän kutinan ja kaipuun vesille. Eli jos reissua ei lähikuukausina ole tiedossa, klikkaillaan välittömästi tsekkailemaan lentoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti