3. toukokuuta 2011

hulahula

Sunnuntaina arktisessa vappupäivä-Kaivarissa jaksoimme kärvistellä peräti yhden skumppapullon verran, mutta onneksi tätä kylmää menoa piristi systerin järjestämä extempore hulahula-show. Siskoni päätti pyöritti hulaa tauotta 15 minuttia juoden samalla tyylikkäästi lasillisen skumppaa. Näin hän sitten teki, ja sanoisinko että erittäin teemaan sopivan vapputreenin siinä sitten hulautteli.

Ja nyt siis minä myös haluan hulavanteen. (Pakko heti myöntää; olen kohtalaisen heikkona kaikenlaisiin jumppagadgetteihin, mutta onhan tää hei aika kätsä.) Vyötärö kuosiin hulailemalla! Takaisin lapsuuden takapihoille. Hauskaa myös muille! Ja hips don't lie, Shakira tietää. 
Teknisistä datoista tiedän sen verran, että tuo systerin hula painaa 1,5kg, sen saa kätevästi purettua osiin, ja siinä nystyröitä joiden tarkoituksena aktivoida verenkiertoa. Hinta on siinä kolmenkympin hujakoilla, ja ainakin Stockalta saa. Menen ostamaan oman. 1,5 viikkossa ehdin varmasti hulailla tiimalasi-vyötärön Balille. Raportoin.

Vappushow 2011

Ps. Sen yhden pakollisen vappuskumppapullon jälkeen köpöttelimme keskustaan päämääränä lämpö ja ruoka, ja löysimme itsemme Meze Pointista Mikonkadulta. Todella hyvä turkkilainen keittiö (hummusta, tsatsikia. lihavartaita, minttua, persiljaa, munakoisoa..nam)  hurmaava palvelu ja punkkupullo 10 €.  Ja viljaton ruokavalio kiitti. Suosittelen! Kuva ois kiva, mutta nälkä oli valtava eikä kameran kaivamiselle riittänyt aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti