8. elokuuta 2011

surfergirlpower

Hui kuin pitkä breikki täältä, sorgen! Reissussa kolme viikkoa, tarkoitus oli toki bloggailla matkan varrella, mutta iPad ja blogger eivät suostuneet yhteistoimintaan. Greetings from sunny California ! Koska viimeiset päivät hengattiin So Calissa Huntington Beachilla Nike US Open of Surfing- meiningeissä, ollaan tässä tietty vielä hieman surffipäissään.. Eli pakko pistää hieman mimmisurffifiilistelyä. (Reissufotoja tulossa kunhan jetlagi selätetty.)

                                    

18-vuotias hawai'ilainen Carissa Moore teki historiaa Biarritzissa järjestetyissa ASP-skaboissa  nuorimpana maailmamestarin tittelin voittajana. Onnittelut Carissa, hyvin sä vedät! 

                                    

Blue Crush 2 on täällä! Ykkönen kuuluu ehdottomasti mimmisurffileffa-klassikoihin, ja kestää hyvin useita katselukertoja. Kakkoselta luonnollisesti suuret odotukset, ja filkan katsominen vaatii ehdottomasti hyvän mimmiporukan.

                                    

 US Open of Surfing 2011 naisten ykköspaikan vei Sally Fitzgibbons. (ja miesten voiton vei Kelly ihana Slater)


Ja suloinen Coco Ho vielä näyttää kuinka sitä sitten pääsee hyvään surffifittiin. Juuh, kyllä myös minulle kelpaisi kotibreikki Hawai'illa ja tuollainen personal trainer... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti