29. elokuuta 2011

hamboard

Viime viikolla kun olimme polkemassa Lauran kanssa kotiin yhteiseltä ihanalta työhuoneeltamme,  törmäsimme liikennevaloissa poikaan ja isoon rullalautaan. Eka reaktio multa: jaaha, taas näitä noloja  longboardeja ja niiden noloja käyttäjiä. Mutmut, tää kyseinen lauta oli paljon isompi kuin normilonkkarit, ja olin just bongaillut ihan tuollaisia samanlaisia Kaliforniatripillä. Eli  toka reaktio: hitto mä haluun testaa tota. Kysyin mikä toi on ja voinksmä koklaa, ja Hamboard pääsi longboard-heitterin testiin keskellä steissin pyöräilytietä. Omistajan ekat kannustussanat oli mulle: varo ettet taita nilkkojas. Superhankalaa! Niin kiikkerä! Hauskaa! En taittanut nilkkojani, en edes kaatunut, ja nyt haluan päästä testailemaan Hamboardia lisää ja ajan kanssa. Joo, ehkä myös kypärän ja polvisyndien kera.. En ihan heti keksi parempaa surf-kuivaharjoittelua, mieltsin hyvää tasapainotreeniä ja kehon hallintaa.. 

Vielä mun longboard-ennakkoasenteesta ja meikäläisen käsitys stereotypia-lonkkaroijasta (hihih, pliis älkää ottako liian vakavasti) : mielestäni lonkkarilla vetää (tai kantaa kainalossa)  joko wannabe forever young toimistojorma ruutushotsreissa, pikeepaidassa ja puuhelmissä, tai sitten sellaisella rullaa rennottaja, (kiitos Tuke, rennottaja on yksi suosikkisanoistani, toimii aina) sellainen puistotaikurihenkinen toodella rento locksipää. 
Hei jos skeitataan , niin tehdään se täällä Härmässä normiskedellä, eihän täällä voi edes vapaasti rullailla, mukulakiviäkin kaikkialla.. Toki jos asut Kaliforniassa, mikäs sen mukavampaa kuin lonkkaroida biitsille toinen lauta kainalossa.. Ehhehh, rakastan lokeroida jengiä liian tiukkapipoisesti vaikka olenkin maailman avoimin ihminen. Sitten on niin hauska rikkoa niitä omia ennakkokäsityksiä. Noh, nyt on testattu Hamboard, ja sainkin lankun omistajalta heti kutsun Gospelboardersin järjestämälle yölonkkari-sessareille. En valitettavasti päässyt mestoille, mutta aion ehdottomasti änkeä itseni seuraavaan tapahtumaan. 

Tässä Hamboardin sivuilta muutama kuva, piristystä harmaantuvaan säähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti