9. maaliskuuta 2013

aurinkosuojavarustusta

Terkut lämmöstä, aurinko nähty! Takana viikko Dubaissa, missä tuli vietettyä rehti pool&mall-loma. 
Oisko sitä pari vuotta sitten uskonut, että tällaisia eipä tehdä mitään, hengaillaan puulilla ja ostarilla-reissuja alkaa harrastamaan.. Ehkä juu ei, mutta kivaa oli. 
Seura oli loistavaa, aurinko porotti, ja ennen kaikkea tuolla oli helppoa vauvan kanssa. 
(muutama i-phone/räpsykuva tulossa)

D-vitamiinisantsausta siis harjoitettiin kohtalaisen ahkerasti, ja tällaisella aurinkosuojavarustuksella olin liikenteessä.

Frantsilan kehäkukkavoide: after sun-hoitoon (aika kermainen, mutta levittyy mukavasti)
Aloe Vera Gelly: after sun-hoitoon (loistava yleisgeeli. näppyihin, ötökänpuremiin, after shave..)
Kalahari Essential Body oil: iisiin auringonottoon (max 1h, ei klo 11-13 porotuksesa, jaloille)
Korres Shea butter aurinkovoide spf 30 (lapsille) 


Tämä Kalaharin Essential Body Oil Tsamma Blend vartaloöljy oli mulle uusi tuttavuus. Käytin tätä suojakerrottomana aurinkosuojana kun oleilin auringossa maltillisesti. Levittyy iholle tosi smuutisti, miellyttävä tuoksu, aivan ihana ylellinen tuote. Tuntuu että pehmentää välittömästi ihoa. (Käytin aiemmin kookosöljyä samaan tarkoitukseen, mutta on tämä niin paljon parempi)


Lovean aurinkorasvat ovat luomuista sieltä parhaasta pääästä. Ok koostumus, ei savinaamio-lopputulosta levittämisen jälkeen.


Tämä Korresin uusi tuote on lasten shea butter aurinkosuoja spf 30. Meidän bebe, 4kk, ei vielä rasvoja käytä (suojaus vaatteilla, hengaus varjossa) ja tässäkin lukee käyttö 6kk eteenpäin. Itseäni tällä rasvailin, yllättävän kivasti levittyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti