3. toukokuuta 2012

iceland

Heippa! Tässä nyt vihdoin kuvia parin kuukauden takaiselta Islannin reissulta. Oli hyvä reissu; Islanti on todella jännä mesta, aivan älyttömiä maisemia, ihania ihmisiä, söpö pääkaupunki ja hyvää ruokaa. Neljän päivän aikan ehdimme Liisan kanssa talsia Reykjavikin keskustan melkolailla läpikotaisin, lillua Blue Lagoon-kylpylässä muotinäytöstä katsoen, vierailla presidentin tiluksilla ja tutustua moniin upeisiin tyyppeihin Design March-tapahtuman eri tilaisuuksissa. Söimme myös mädätettyä haita ja lampaan päätä, teimme päivän road tripin Etelä-Islannin suunnilla, ja kaiken tämän kukkuraksi saimme jopa tehtyä töitä! 
Suosittelen trippiä Islantiin ihan kaikille. Kruunu on nyt kohtalaisen alhaalla, joten hintataso on noin Helsingin paikkeilla. Ulkoilmaihmiselle ihan ehdoton mesta. Tonne pitäisi päästä ainakin viikoksi vaeltamaan ja kiertelemään eri puolilla maata. 
Sääolosuhteet saattaa vaihdella hurjasti; saman päivän aikana voi tulla räntää ja aurinko paistaa ihanan leppoisasti. Kunnolla kesälämmin tuolla ei taida olla koskaan. 

Alla kuvia meidän road tripiltä. Uskomatonta kuinka paljon erinäköistä maisemaa mahtui kohtalaisen pienelle alueelle. Auton vuokraaminen oli kohtalaisen edullista ja ajaminen seiffiä.


Näitä islanninheppoja olisin voinut ihastella koko päivän.
Liisa testasi leväkylvyn todella hämyssä mestassa.
Vesi loppui, onneksi matkan varrelta löytyi puro!
Reykjavikin keskusta käsittää lähinnä yhden pääkadun, Laugavegurin. Ihanaa kun jonkun kaupungin saa haltuun niin lyhyessä ajassa. Niin söpö kaupunki!
Aivan huippumesta KEX Reykjavikin keskustassa.  Ravintola/baari/hostelli.
Blue Lagoon-kylpylä

Kävimme moikkaamassa Nikitan jengiä heidän toimistollaan
Nikitan perustaja ja boss lady Heida. Huippu mimmi.
Ja näin sitten kävi, että lähden tuonne maagiseen maahan uudestaan nyt sunnuntaina! Sarjassamme pitää aina sanoa kaikki toiveet ääneen! Eli lisää Islannista, toukokuun tripistä ja sen tunnelmista luvassa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti