6. syyskuuta 2011

pojatki zumbaa

Välillä biisit jää jumittamaan päähän. Välillä biisi jää jumittamaan todella kauaksi aikaa, siis niin kauaksi, että meinaa kuuppa hajota, ja viimeisin biisi joka on soinut mun päässä t o d e l l a superärsyttävyyteen asti, (8 päivää taukoamatta) on Ruudolfin ja Karri Koiran Mammat riivaa. Ei siinä, ihan kingi biisi, piristää aina (loistava etkoilla!), mutta kun biisi riivaa, se riivaa. Mulla on nyt ollut parin viikon tauko kappaleesta, eli tämän söpön poikien zumbailuvideonkin jouduin tsekkaa mutella, heh.. Mutta ihana katella kun pojat tanssii, niin söpöä! 

                             

Alkukesästä sain PlayStation Movella pelattavan Zumba Fitness -pelin testiin. Hehhh, vastapäisen talon naapureilla on varmasti ollut hauskaa katsottavaa, (ja alakertalainen on v a r m a s t i ollut iloinen töminästä..) kun kaksi jumppairmaa on vetänyt hiki hatussa hiphop-, merengue ja salsamuuvsseja. Mut homma skulaa, erittäin hauskaa toimintaa ja hiki lentää! Kun ei jaksa vaivautua ylösulosjalenkille, olkkarin lattia toimii erinomaisesti jumppa/zumbastudiona. Pitää vielä hankkia toinen liikeohjain, että pystyy kunnolla skabaamaan pisteistä. Jos jostain pitää marista, niin biisit voisi olla parempia, ja musiikki saisi suhteeessa kovemmalla kuin ohjaajan ääni. Nyt pitäis vaan ihan vähän isompi areena saada, ihan liian pieni olkkari mulla zumbailuun.

3 kommenttia:

 1. hei hei, ihana istuinjuttu tossa taustalla vasemmalla, mistäköhän sellaisia sais tai tiedätkö edes miksi niitä kutsutaan?

  VastaaPoista
 2. moii, toi tossa on ikean rahi/jakkara! -v
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20033919/

  VastaaPoista
 3. kiitos!!

  ja ihanaa kun pidät blogia. tulen aina niin hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista