13. syyskuuta 2011

liiku luonnossa!

Viime viikolla käväisimme Lauran kanssa Helsinki Paleon luonnollisen liikkumisen treeneissä. Metsätreenitreffit järjestetään kerran viikossa Keskuspuiston metsässä ja kaltseilla, sateen sattuessa siirrytään sisälle Kisikseen. Tällä kertaa jäätiin kuitenkin metsän tuntumaan ulos, vaikka megarankkasade yllätti aivan ensi metreillä. Meikä oli näissä treeneissä vähän niinku sivustakatsojan roolissa; mukana oli kuvauskamat koska halusin dokumentoida tätä luontoharjoitteluhommaa ja homman vetäjää Jaskaa. Ja sivustakatsoja, eli minä, oli ainoa jolla ei ollut paljasjalkakenkiä jalassa. Mutta onneksi kamera antaa aina melkein kaiken anteeksi, on se niin helppoa piilotua Canonin taakse tilanteessa kuin tilanteessa, oli sitten se ainoa jolla ei ole fivefingersejä, tai se ainoa jolla on tennarit ja farkut fancyssa kokkaritilaisuudessa.. (tämä tapahtuu tosi usein..heh) 
No, sade oli siis tosi hevi, mutta kisikseen ei kuitenkaan lähdetty, joten pidimme treenit  läheisen rakennuksen sadekatoksen alla. Tunnelma oli tiivis, märkä ja mukava. Kyykättiin, ilmanyrkkeiltiin ja hei opittiin palomiesote! (4. kuva!) Odotan innolla että ihan sinne mettään pääsis, ja ihan kunnolla treenailemaan tota MovNatia! Seuraavat harjoitukset ovat tämän viikon torstaina klo 18. Tarkempi info, klik.


Meitsi on muuten niin hölmö ja turhamainen, että fivefingers-tossut ovat aivan liian tyhmännäköiset laittaakseni niitä omiin jalkoihini. Mutta hei, ingen problem. Jos tällainen turhis haluaa osallistua luonnollisen liikkumisen treeneihin,  löytyy noita paljasjankatossuja ilman varvasvälejäkin. Siskon kautta sain Vivobarefoot-tossut testiin, vielä en ole päässyt itse testihommiin, mutta kuulemma aivan yhtä hyvät kuin Vibramit, ellei jopa paremmat. ;) Eli ens treeneissä paljasjalkatuntumaa tyyliä unohtamatta!

No onhan noi Vivot (mustat vasemmalla. noi toiset on ne pebatossut.) paaljon paremman näköiset kuin ne varvasvälilliset... 

2 kommenttia:

  1. Heips, osaatko sanoa mitään tuosta Vivon koosta, siis kannattaako ottaa oma normikoko vai onko suurempaa/pienempää kokoa?

    VastaaPoista
  2. Moi, vivojen koot skidisti pienempiä, eli ota suurempi koko!

    VastaaPoista