25. huhtikuuta 2011

bali love

On kohteita joihin aina palaa. Vaikka maailma on täynnä koluamattomia paikkoja ja maita joihin pitää päästä (liian paljon nähtävää, liian vähän aikaa!), jotkut mestat ne vain sytyttävät ja niihin on pakko päästä uudelleen. Ja onhan siinä vaan jotain niin kivaa kun haldaa jonkun kohteen; tietää mihin mennä, mistä saa ne parhaat paikalliset mätöt, kuinka liikkua, mistä vuokrata mopo etc.. Eli sitä säästää kauhiasti oppirahoja- ja päiviä, kun tietää mitämissämilloin, ja näin ollen pääsee hommaan eli lomailuun heti kiinni. Sanotaan, että Balille ihmiset aina palaavat. Meikä palaa saarelle kuudennen kerran parin viikon päästä. I love Bali. Mutta miksi..? No hei mähän kerron! Tai annan kuvien puhua puolestaan. Alla sekalaisesti kuvia vuosilta 2006-2010.

        Ygösjuttu on tietty surffi. Trooppinen ilmasto ja hyvät aallot. Saarella aina joku spotti toimii.Balilaiset ovat leppoista porukkaa. Uskonnoltaan saarelaiset ovat hinduja, eli kaikki liittyy henkiin, ja henkien kanssakäymiseen. Ja niin se mopoilu. Kaikilla on mopo; 
niillä liikutaan jotenkin järkevästi saarella paikasta toiseen, huolimatta vasemmanpuoleisesta liikenteestä ja ja ruuhkista jotka ovat viime vuosina kasvaneet jo aika älyttömiksi. 
Uhrilahja hengille Serangan beachilla.


                                                          
                    Balilla ruoka on hyvää. Tuoretta fisua tulee syötyä aina paljon. On se tunasteikki hiukka eri   
                    settiä Balilla kuin kotohärmässä...

                    Bintang, lokaali bisse, se on hyvää.

               Paikallisilla fisubotskeilla airport left-spotille aamukuudelta auringonnousun aikaan.

                   Kuta beach ja auringonlasku ( ja bintag) toimii aina. Ja ystävät, joita on saari aina pullollaan.

See u soon !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti