6. tammikuuta 2014

Suunto Ambit2 S White urheilukello

Testissä on nyt muutaman kuukauden ollut Suunto Ambit2 S White, täysin naisille suunniteltu GPS-urheilukello. Ei yhtään pöllömpi treenikaveri! 
Testaaja siis ollut tyytyväinen. 
Olenkin aina ollut Suunto-tyttö, viimeisin käytössä ollut malli Suunto t6, pätevä laite kyllä, mutta on tämä valkoinen Ambit2 selkeästi paljon parempi. 
Niin paljon kauniimpi
Ulkoisten hyvien ominaisuuksien lisäksi onneksi myös tekniset ominaisuudet ovat kohdillaan; kello mittaa sykettä, vauhtia ja matkaa (ei erillistä kenkäpodia/ matkamittaria!) ja lisätoimintoja saa ladattua kattavasta appsien valkoimasta AppZonesta. Ranneke on elastista silikonia, joten istuu nätisti ranteeseen. Ja on siis kaunis. Fräsch. Mallia kaverit haluu kans.
Testattu on: bodatessa, ryhmäliikuntatunnilla, crossfit-tyyppisessä treenissä, (Elixian HIT-tunti) juoksulenkillä ja rannalla jumpatessa. 

Muutaman kuukauden käytön aikana havaitut plussat ja miinukset:

+
+ plussaa ehdottomasti muotokieli. aina ilo laittaa tämä kaunis kello ranteeseen. treenatessa tai vapaalla.  

+ helppo käyttää. itse en ikinä jaksa lukea ohjeita. räpläämällä selviää.

+ gps! ei erillistä laitetta sitä varten, niin jees saada lenkin pituus + vauhti

+ selkeä näyttö

+ paras käyttämäni treenirannetietokone so far

-
- jumpatessa, esim punnertaessa ja burbeeliikkeessä, keskinappula painautuu helposti kämmenselkään ja asetukset vaihtuu (näppäilukko tosin löytyy, mutta en tykkää käyttää)

- akku. ilmeisesti jos kello jää päälle eli laskemaan/mittaamaan, akku hyytyy nopeammin. (reissulla laturi jäi himaan, en saanut kelloa vikoihin treeneihin mukaan.)

- kun akku loppunut, kello on muutaman kerran mennyt alkuasetuksiin, eli joutunut asettaa päivämäärän ja kellonajan uudestaan. onneksi kuitenkin logbookissa säilyneet treenit


2 kommenttia:

  1. Hei jes jes, eksyin tänne Biosignature-googlettelun tuloksena. Pitää alkaa seurata :)

    VastaaPoista
  2. hei jeee, tervetuloa vaan tonteille! kaappibloggausta vuodesta 2009 :D

    VastaaPoista