19. joulukuuta 2012

uusia treenivaatteita kiitos!

Tarvitsen uusia treenivaatteita. Nyt tuli se piste, ettei jaksaisi enää yhtään katsella saati käyttää vanhoja kamoja. Näillä on treenattu jo tarpeeksi!
Treenivaatteisiin onneksi saa ja pitää sijoittaa. Urheiluvarusteet eivät ikinä ole turhia ostoksia (kuten paniikkibiletopit joita kaikilla naisilla varmasti kymmeniä kaapissa) Uusissa trikoissa ja topeissa on vaan niin paljon parempi treenata. Tehot nousee, kaloreita palaa enemmän, maximit paukkuu.
Kyllä kyllä.
Treenatessa saa näyttää hyvältä!

Mutta mistä uusia kivoja? Olen aika vannoutunut nikeläinen. Mutta nyt en ole löytänyt Niken mallistostakaan tähän hätään mitään kivaa, just nyt jotenkin ei-inspaava mallisto, tylsiä värejä.. Tulisi jo kevään uutuudet ja raikkaita värejä! (Nike Store Helsinki viimeistä viikkoa auki!)

Alla hyvännäköisiä  Casallin treenikamoja, joita bongailin jokunen aika sitten showroomilla. Näiden pitäisi nyt juuri löytyä kaupoista. Tykkään tästä värimaailmasta (syvänsininen, roosa, koralli, harmaa) ja kivoja, vähän erikoisempia malleja. Casallin toimivasta treeni-appista ja hyvännäköisistä kampanjakuvista kirjoittelinkin jo aiemmin.
Ihana syvänsininen toppi, noi byysat kivat, ja noissa topeissa aivan ihana selkä
Kiva malli pinkissä topissa, toi harmaa alustoppi niin magee
Toi rulla on niin killeri, sillä corelle killer-kyytiä!
Casallin kahvakuulilla uusi muoto (vanhanmallisia ollut alessa!) Tuo foamrulla tekee hyvää selälle 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti