14. joulukuuta 2011

surffikuume

Haluan niin päästä surffaamaan, a i v a n  t o l k u t o n surffikuume. T'ässä jo muutaman viikon ajan olen päivittäin katsellut maanisesti skautannut lentoja (momondo.com, ehdottomasti paras saitti lentojen väijymiseen) mm. vakikohteeseen Balille, sekä -uuh- uuteen ja tuntemattomaan kohteeseen Costa Ricaan.
Balille, tuonne tuttuun ja turvalliseen paratiisiin olisi taas aika palata, mutta myös Costa Ricaan hotsittaisi päästä; olen viime aikoina kuullut paljon hyvää mestasta ja niistä niiiin smuuteista aalloista.
Nyt kun takana on muutama cityloma, on seuraavan reissu ehdottomasti oltava surf/rantaloma. Haluan vain päästä veteen; ei nähtävyyksiä, ei shoppailua, ei ollenkaan niitä uuvuttavia kävelymaratoneja. Eikä  hei pliis sitä megakonkurssia, kaupunkilomilla menee aina ihan kamalasti rahaa!
Kiitos kaunis, nyt haluan vain ja ainoastaan maailman parhaan sportin harrastusta, rutkasti D-vitamiinia ja r e l a a .
Lentojen lisäksi tullut fiilisteltyä aika paljon myös ihmisten (surffi)reissufotoja facebookissa, sekä tietty interwebistä kaikenmaailman ihania surffivideopätkiä ja kuvia..


Maldives Taster 2011 from Billabong Girls on Vimeo.


Ei noi Malediivitkaan pöllömmältä näytä. Hei pliiiis, kuin ällöttävän ihana pätkä... (ihan kivoi biksui ja kauniita tyttöjä..)
Alla valokuvaaja Clare Plueckhahnin kuvia. Mimmi power!

Ja tässä vielä hieman erityylisiä, filmille kuvattuja surffi/lifestyle-kuvia valokuvaaja James Phamilta.
Oioioioi. www.momondo.com !


(terveisiä vaan Ellulle, Immulle, Liisalle, Hennalle, Jussille, Marialle, Elinalle ja Pekalle Balille.. Costaan Wandalle ja Päkälle, Hannalle pusu Oziin, ainiin myös Evalle ja Kallellekin terkut :) ...) 

2 kommenttia:

  1. Nyt mullekin tuli jos ei surffi- niin matkakuume! Oih!

    VastaaPoista
  2. Pusss! Takas oravanpyörässä, pääsispä takas heti!

    VastaaPoista