18. kesäkuuta 2012

international surfing day

Hei ylihuomenna keskiviikkona 20.6. on virallinen surffipäivä eli International Surfing Day. Ja hei onneksi stadista löytyy aktiivisia surfhulluja, niin mekin voimme täällä härmässä osallistua sörfmeininkeihin Larussa järjestettävässä International Surfing Day Paddle Out-tapahtumassa!
Pitäis olla nätti kesäsää, eli mestoille!

Tässä tapahtuman kuvaus ja enemmän infoa suoraan fb-eventin sivuilta kopsattuna:

Keskiviikkona 20.6. juhlitaan järjestyksessään kahdeksatta International Surfing Day:tä. Päivän tarkoituksena on saada surffarit ja surffauksesta kiinnostuneet ihmiset ympäri maailman kokoontumaan yhteen erilaisten surffaukseen liittyvien tapahtumien merkeissä ja juhlistamaan yhdessä mahtavaa lajiamme.

Tämän kunniaksi Arctic Surf Shop järjestää Paddle Out sessarin Helsingin Lauttasaaressa. Tapahtuma alkaa Kasinon rannassa klo 18:00. Tuo mukanasi surffilauta ja märkkäri, niin käydään illan kuluessa porukalla katsastamassa Helsingin edustan swellitilanne :)

Mikäli vesileikit eivät vielä näillä lämpötiloilla innosta, tule nauttimaan suomen kesästä, rennosta suomisurffimeiningistä ja musasta. Nopeimmille tarjolla myös jotain naposteltavaa.

International Surfing Day on Surfrider Foundation järjestön alkuun laittama tapahtuma, joten muistetaan myös heidän päämääränsä ja pidetään ranta siistinä tapahtuman ajan sekä sen jälkeen.

Lisäinfoa International Surfing Day:stä:
http://isd.surfrider.org/
https://www.facebook.com/InternationalSurfingDay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti