27. tammikuuta 2012

kesähanna

Vaikka tuolla onkin harvinaisen upea talvisää (nyt viimeistään pitää hakea ne murtsikat sieltä vintiltä ja mennä sivakoimaan), laitetaan silti perjantain kunniaksi muutama kesäsporttifiilistelykuva. (Ja siis ehdottomasti myös sen kunniaksi, että ihana rakas kuvissa esiintyvä ystäväni Hanna saapuu ensi viikolla hetkeksi tänne Härmään taas yhdeltä maailmanvalloitusreissultaan )

Kuvat otimme viime kesänä supernättinä päivänä Töölön ja Kaivarin hoodeillla mitä parhaimman tiimin, siis Lauran ja Hannan kanssa. Teemana kuvauksissa oli luonnollinen kaupunkiliikkuminen, eli miten  hyödyntää omaa urbaania lähimaastoa.   
Ja mitä kaikkea sitä sitten urbaanissa kaupunki/puistoympäristössä voikaan innokas liikkuja tehdä..? No, kuten kuvista näkyy, sitä voi vaikka.. harjoittaa tasapainoa Väiskin puistosta löytyneen halon tai rantakivien päällä, dippailla ja punnertaa kaltsilla, meditoida/relata veden äärellä, vetää himospurtteja  Kaivarin rappusissa.. Ens kesänä sitten!





Relaa viikonloppua! Ladulle tai jäälle mars!

2 kommenttia:

  1. se tulee! valon määrä on nyt jo lisääntynyt ihan huimasti. ja hei ihan hyvä et täs on vielä muutama kuukausi tehdä tota peppusarjaa, hah.

    VastaaPoista