6. joulukuuta 2011

haaste!

Jeii, rakastan kilpailuja ja haasteita, ja nyt olisi erittäin kiinnostava ja mukava haaste tulossa:  Helsinki Paleon Hyvinvointihaaste 2012. (Maailmalla näitä terveyshaasteita on toteuttanut mm primaalielämäntapaguru Mark Sisson Mark's Daily Apple -saitillaan)
Hyvinvointihaaste alkaa tammikuun 10. pvä, on avoin kaikille, ja ihan ilmainen. Homma painottuu ruokavalioon, sen muuttamiseen parempaan, haasteen aikana osallistujille on tiedossa ohjeita sekä käytännön vinkkejä.

Haluatko pudottaa painoa, saada lisää energiaa, oppia uuden terveellisemmän elämäntavan tai yleisesti vain voida huimasti paremmin? Ja saada parantuneen olon lisäksi vielä mahdollisuuden voittaa hienoja, ihania ja hyvinvointia lisääviä palkintoja?

Uuhlalaa, no tietysti haluan! Hyvinvointia porukalla! Palkintoja! Kaikkihan me kuitenkin taas aiomme aloittaa sen paremman elämän vuoden vaihtuessa pikkujoulu-ögyilyjen ja joulun ruokakabbanaalien jälkeen, ja lupaukset ja elämäntapamuutoksethan niiin kuuluvat tammikuuhun. (Ei siinä ihmisten halussa elää ja voida paremmin ole yhtään mitään väärää, mutta hitto kun ne uuden elämän aloittajat eli sunnuntaijumpparit taas tukottavat salit.. mheh..) 
Haasteessa mukana meitä osallistujia on kannustamassa erilaisilla palkinnoilla eri yhteistyötahoja, mm.  ihanat Jennini; Lost & Found:n Rakkaus-Jenni sekä super PT-Jenni
Ohjeet haasteeseen osallistumisesta julkaistaan tammikuun ekalla viikolla, nyt siis viimeistään Helsinki Paleon saitti bookmarkseihin! 
Iih, jänskää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti